Prof. Dr. Serhat Yalçın Habertürk’te!

Prof. Dr. Serhat Yalçın Habertürk’te!

Covid-19 salgınında ağız ve diş sağlığımız ile ilgili merak edilen tüm soruları, Dentram Diş Klinikleri Çene Cerrahisi ve İmplantoloji Uzmanı Prof. Dr. Serhat Yalçın Habertürk’e verdiği röportaj ile yanıtladı.

Prof. Dr. Serhat YalçınRöportajında; virüsün yayılımının genellikle nefes yoluyla gerçekleştiğini ve pandemi sürecinde ağız ve diş bakımına her zamankinden daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. 

Yapılan araştırmalar sonucunda  nefes yoluyla virüsün bulaştığını ve tükürüğün en önemli bulaş yollarından biri olduğunu dile getiren Yalçın, ağız ve diş bakımının kesinlikle ihmal edilmemesi gerektiğinin altını çizdi. 

Prof. Dr. Serhat Yalçın Habertürk’e verdiği röportajda, covid-19 salgınında ağız ve diş sağlığına dair önemli bilgileri aktardı. Doğru ağız bakımı nasıl olmalı ve Covid-19 salgınında diş fırçasını ne sıklıkla değiştirmeliyiz veya koronada ağız hijyeni nasıl korunur gibi birçok sorunun da cevabını yanıtladı. 

Röportajımızın detaylarını okumak ve pandemi sürecinde ağız ve diş tedavisi ile ilgili detayları öğrenmek için Habertürk’te yayınlanan yazımızı okuyabilirsiniz…

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır