Diş Hekimliğinde Yeni Dönem Covid-19 Pandemisi Ve Alınacak Önlemler

COVID-19, SARS-CoV-2 veya ilk duyduğumuz adı ile corona virüs 2019 yılının son günlerinde Çin’de ortaya çıkan bir salgın olarak gündemimize girdi. 2019 yılında görüldüğü için bu corona virüse “COVID-19” ismi verildi. Kısa sürede tüm dünyaya yayılarak pandemiye dönüşen salgın, biz diş hekimlerini de .ok yakından ilgilendirir bir hale geldi. Diş hekimleri olarak hastalığa karşı ne yapmamız gerektiği, ne şekilde önlem alıp hastalarımıza bakmamız gerektiği konusunda çok sayıda yayın hem hekimlerin hemde hastalarımızın kafalarımızın karışmasına neden oldu.

Bu rehberde diş hekimi ve diş hekimliği uzmanı olan meslektaşlarımızın COVID-19 salgınında ve ileride karşımıza çıkacak başka muhtemel salgınlarda dikkat etmemiz gereken konular anlatılacaktır. Klinik uygulamada hastanın kliniğe girişinden tedavisinin bitirildiği ana kadar, hem hasta hem de klinik personelinin sağlığı için dikkat etmemiz gereken çok önemli noktalar vardır. Prof.Dr.Serhat Yalçın COViD-19 pandemisin de, Diş Hekimleri Olarak bizlerin bilmemizgereken önemli noktaları özetleyip, DİŞ HEKİMLİĞİNDE YENİ DÖNEM, COVID-19 PANDEMİSİ VE ALINACAK ÖNLEMLER rehberini hazırladı.

Prof. Dr. Serhat Yalçın tarafından hazırlanıp Quintessence Turkiye tarafından basılan DİŞ HEKİMLİĞİNDE YENİ DÖNEM, COVID-19 PANDEMİSİ VE ALINACAK ÖNLEMLER rehberini arzu ederseniz sitemizden indirebilirsiniz.

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır