Dentram Diş Klinikleri Kurucu Ortağı Ve Ortodonti Uzmanı Aylin Sezen Yalçın Hürriyet Gazetesinde!

Saklı Tel Tedavisi

Saklı tel ya da görünmeyen diş teli tedavisi olarak geçen Lingual diş telleri hakkında merak edilen tüm soruları, Dentram Diş Klinikleri Ortodonti Uzmanı Aylin Sezen Yalçın Hürriyet’e verdiği röportaj ile yanıtladı.

Röportajında, günümüzde güncel olarak kullanımı artan diş teli tedavilerinin; yaş aralığı gözetmeksizin her yaştan hastaya uygulanabileceğini ve estetik kaygısı olan hastalar için de kullanıma uygun tedavilerin olduğunu belirtti. Erişkin hastalarda daha çok estetik kaygıdan dolayı tercih edilen lingual braketler, dişlerin arka yüzeyine yerleştirilmesinden dolayı sıkça tercih edilmeye başlandı. Lingual tedavideki braketler dışarıdan görülmediği için hastanın kendini daha konforlu hissettiğini ve tedavi süresini sorun olarak algılamadığını dile getiren kliniklerimiz uzmanı Aylin Sezen Yalçın,  tellerin dışarıdan görünmemesi, hastaların iş ve sosyal hayatlarına daha kolay adapte olmasını sağlıyor dedi.

Dentram Diş Klinikleri Ortodonti Uzmanı Aylin Sezen Yalçın

Son yıllarda kullanımı artan şeffaf plak tedavisinden de söz eden Yalçın; şeffaf plak tedavisinin nasıl uygulandığından, kullanım süresinden kullanım alanlarına kadar birçok sorunun cevabını da yanıtladı.

Röportajımızın detaylarını okumak ve lingual diş teli tedavisi ile ilgili detayları öğrenmek için Hürriyet gazetesinde yayınlanan yazımızı okuyabilirsiniz…

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır